Inkoop

Inkoop van electronica componenten en toebehorende artikelen

De combinatie van geschoolde vakmensen, een unieke database en jarenlange kennis van de wereldmarkt zorgt ervoor dat Major Electronics b.v. het juiste product tegen de juiste prijs in huis heeft of kan halen.

Het wereldwijd inkopen van (obsolete) componenten vereist uitgebreide, actuele kennis van de markt en de vele fabricaten. De componenten voor uw producten koopt Major Electronics b.v. uitsluitend in bij gecontroleerde toeleveranciers die voortdurend op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid gekeurd worden. Wij zorgen ervoor dat alle componenten in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment en op de juiste plaats beschikbaar zijn. 

Major Electronics b.v. beschikt over een zeer modern ERP (Enterprice Resource Planning) systeem teneinde de levertijden te bewaken.

 

ESD veilig

Alle componenten worden tijdens het complete productieproces ESD veilig verwerkt. Opdat elektronische componenten en modulen niet kunnen beschadigen door statische elektriciteit, beschikt Major Electronics over een ESD-veilige werkomgeving, cq. opslag. Door een juiste behandeling en opslag wordt eventuele beschadiging door vocht voorkomen.