Nieuws

Volg Major Electronics b.v. ook op LinkedIn.

 

2023

Major Electronics bv krijgt 3 onderdelen van de LOFAR-upgrade t.w.v. 10 miljoen in handen.

Beelden die de antennes van LOFAR waarnemen.

Major Electronics bv heeft 3 onderdelen van de LOFAR-upgrade gegegund gekregen door het ILT Bestuur van Astron, het Nederlands instituut voor radioastronomie in Dwingeloo.  Major Electronics bv is blij met deze gunning en zet zo de kwalitatief hoogwaardige productenreeks voort die het al jaren uitvoerd voor Astron.

In de bij gevoegde link leest u het gehele artikel: https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/15332462/lofar-telescoop-straks-nog-nauwkeuriger-na-opknapbeurt-van-10-miljoen

 

Word jij onze nieuwe SMD Machine Operator? Klik dan snel op onderstaande link, reageer op de vacature en kom ons team versterken!

/userfiles/78/files/Functie Machine Operator 2023.pdf

 

2022

Nieuwe Selectief Soldeermachine Major Electronics b.v

Het aantal PCB's waar zowel SMD-als conventionele componenten op worden gebruikt zit fors in de lift.

Door de toename in opdrachten stond deze  "manuele" werkwijze in contrast met onze geautomatiseerde aanpak en zorgt de ingebruikname van onze PILLARHOUSE JADE S-200 MKII voor een maximale automatisering van onze conventionele handelingen, uiteraard waar mogelijk. De machine garandeert kwalitatief hoogwaardige soldering.

Bekijk hier hieronder het filmpje:


Wij zoeken nieuwe collega's  Loop binnen of scan onze QR-code! 

Kijk ook op:  www.major-el.nl 

 

2021

De schilders hebben hun best weer gedaan en het resultaat mag er zijn!!

 

Bedrijfsfilm

 

HIGHTECH OPDRACHT GEREALISEERD.

Onlangs heeft Major Electronics b.v.  een nieuwe opdracht gerealiseerd, bestaande uit 12 stuks, 14 laags pcb's.

Deze pcb's bestaan elk uit meer dan 3600 SMD componenten, waarvan een groot deel met de zeer kleine afmeting 0201. Verder omvat deze high tech pcb diverse FPGA's.

 

.

 


Traceability

Om de traceability van de aan onze relaties geleverde producten nog verder te optimaliseren, heeft Major Electronics b.v. besloten om al onze pcb's te voorzien van een label met een unieke 16 cijferige code.

Met behulp van een QR code is het nummer tevens met behulp van een scanner in te lezen.

Hierin zijn verwerkt:

  • 135: Major Electronics
  • 17: Productiejaar
  • 10: Productieweek
  • 0257: Productie ordernummer
  • 02341: Serienummer binnen betreffende productie orde

Mocht een relatie traceability als niet wenselijk zien, dan kan dit worden aangegeven, deze zal dan achterwege worden gelaten.

 


Ierse filmploeg bezoekt Major Electronics B.V.

In het kader van de nieuw te bouwen Lofar locatie in Ierland, ter uitbreiding van het huidige lofar project, kregen wij bezoek van Astrotec met een filmploeg uit Ierland.

Major Electronics b.v. produceert en levert al jaren diverse elektronica voor dit high tech project van Astron/Astrotec.

Meer informatie: www.lofar.nl

 

 

Digitale Facturering

Major Electronics b.v. heeft besloten vanaf januari 2019 alle facturering digitaal te laten verlopen en te versturen. Uitgangspunt hierbij was om te kunnen stoppen met het verwerken van papieren facturen.

Major Electronics b.v. vindt een ecologisch duurzame oplossing, die bomen redt en transport uitspaart belangrijk. U toch ook?

 


Groot formaat 16 laags PCB

Onlangs hebben wij een project gerealiseerd voor een goede relatie. Het ging hierbij om een 16 laags PCB, met een plaatdikte van maar liefst 4,3 mm en een afmeting van582 x 429 mm.

Wij kunnen printplaten tot een afmeting van 700 x 600 mm aan in onze moderne productie omgeving.

 


Nieuwe Ontvangstruimte

Onlangs hebben wij een nieuwe ontvangstruimte in gebruik genomen, geheel in de stijl van onze bedrijfskleuren. De ruimte is tevens voorzien van een modern multimedia scherm voor presentatie doeleinden.

Deze ruimte is bestemd voor het ontvangen van klanten, leveranciers en overige relaties, op afspraak.

 


Voorbeeld BOM lijst online

In de praktijk komt het weleens voor dat een BOM (Bill Of Materials) lijst onduidelijk is. Dit kan vertragingen opleveren bij uw aanvraag.

Om u als relatie nog beter van dienst te zijn heeft Major Electronics b.v. besloten een voorbeeld BOM lijst in excel online te zetten, welke u kunt downloaden en invullen.

U vindt deze download op de pagina Offerte aanvraag.


 

Contact:  Major Electronics b.v. -  Industrieweg 98  -  7903 AK  -  Hoogeveen  -  Tel: +31(0)528 234422  -  E-mail: info@major-el.nl